Sista dagen av stressiga april

hej fina ni!

Nu var det ett bra tag sen jag uppdaterade här, livet kom emellan, jag hinner knappt uppdatera på instagram längre för att vi haft det så hektiskt med flytten. Jag brukade vara en person som älskade stress och press, ju mer jag hade att göra desto bättre mådde jag. Men så är det inte längre, jag vill aldrig mer stressa, i alla fall inte så länge jag har småbarn, det är så tråkigt att se dom bli lidande för att man har annat att göra, typ sälja hus, packa ihop hus osv… Men nu är vi klara i alla fall och jag ska stressa ner, det kommer nog ta några veckor innan kroppen är med på att stressen inte är akut längre, men när jag väl är där så ska jag stanna i det tillståndet från och med nu.

Nu bor vi på ett lägenhetshotell, det är ganska trångt, med tanke på att vi tidigare bodde i hus men vi har rest så mycket att vi är vana vid att bo tajt under en tid allihopa ändå, vi får det att funka.

Här ska vi bo till den 17 Maj, då åker vi till Arlanda för att senare åka vidare till Venedig, vi ska testa på att Glampa tillsammans med crippa concept – jag har aldrig testat det innan så det ska bli så spännande men framför allt skönt att få komma utomlands och bada i pool – gud vad jag har saknat det! sista resan vi gjorde hela familjen så hamnade jag ju på sjukhus och det var ingen höjdare, så vi får ta igen det denna gången.

nästa vecka på fredag har vi första mötet på Celinas nya förskola, den är så fin och personalen verkar underbar, är helt säker på att hon kommer trivas som fisken i vattnet och trotts att hennes första inskolning var allt annat än optimal så är jag inte nervös inför denna start alls, hon har vuxit så mycket min underbara tjej.

kram från oss ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s