New chapter for us

I annonssamarbete med Axo finans

Hej bästa du,

Nu har vi äntligen flyttat! Allt är magasinerat och i morgon kommer städfirman för att göra huset skinande rent, på fredag lämnar vi över nycklarna, ett avslutat kapitel eller kanske mer början på ett nytt magiskt kapitel i vårt liv. Jag kan inte vänta tills vi får nycklarna till vårt helt nya hem, tänk att ingen har bott där innan oss, tänk att vi fått möjligheten att bestämma exakt hur vi ville ha det, det är verkligen en dröm jag haft sen jag var liten och nu händer det, så overkligt och spännande!

Med det sagt så vill jag passa på att påpeka att bostadsmarknaden inte är den bästa just nu, men vi tänker att man köper och säljer på samma marknad så förhoppningsvis så jämnar det ut sig en dag. Men det var verkligen extra viktigt för oss att se över vår ekonomi innan vi ansökte om lånet för det nya huset, vi gick inte med någon vinst på det huset vi sålde nu och vi skulle aldrig få samma lånelöfte till det nya huset med dom nya reglerna bankerna har idag – man får inte heller glömma att månadskostnaderna för huslån är dyrare idag med nya amorteringskraven.

Vi började med att se över våra liggande krediter, och använde oss av Axofinans tjänster för att sänka våra månadskostnader och räntekostnader rejält, så smidigt och enkelt att spara pengar till annat som är mer viktigt för oss.

Vi tittade också på möjligheten att söka om huslån via axofinans, dom har en hel del tjänster som gör det möjligt att hitta ett lån som passar alla vare sig det gäller ett husköp eller en renovering av köket då man får erbjudanden från flera banker – eller som i vårt fall samla alla krediter för att få en längre månadskostnad på liggande krediter.

Det kommer hjälpa oss att ha möjligheten att hitta på annat för pengarna vi tidigare spenderade på onödiga räntor – något jag rekommenderar alla att se över, jag menar, som småbarnsförälder är ekonomin redan åtstramad – så det är viktigt att se över vart man kan spara in ❤

Hoppas ni har en underbar vecka ❤ kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s