Britax Swingfix M I -Size +

W har blivit en stor kille och fått en ny bil barn stol ♥ ️ Jag fick så många frågor om denna på min Instagram-story i fredags så jag tänkte att jag skriver ett inlägg om det med.

Vi hittade denna fantastiska bil barn stol hos britaxroemer – den här stolen är en riktig game changer, den heter Britax Swingfix M I -Size + och vi har färgen marble blue (det är seriöst det snyggaste bilbarnstolen jag någonsin sett).

Man kan vända stolen 90 grader mot dörren så att det blir lättare att sätta in barnet och ta ut barnet. Jag visste inte hur mycket jag behövde denna funktionen innan jag testade den – vi är så nöjda med den! Vilken bilstol använder du och är du nöjd med den?


W got a big boy car seat ♥️ I got so many questions about this on my Instagram story last Friday

We found this amazing car seat from britaxroemer – this chair is a game changer, it’s called Britax Swingfix M I -Size + and we have the color marble blue (it’s seriously the most stylish car seat I’ve ever seen) .

You can turn the chair 90 degrees towards the door to make it easier to put the child in and take the child out I do t know how much is needed that function until I tried it – we’re so happy with it! What car seat do you use and are you happy with it?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s