WE SOLD OUR HOUSE

Hej fina!

ÄNTLIGEN HÄNDE DET! vi fick det här jäkla huset sålt! som vi kämpat, hela 2019 har gått åt till att må dåligt över att vi skulle sälja hus på en marknad som är sämst. Vi har fått lämna bort Celina till min mamma nästan varje helg, vi har knappt hunnit (eller orkat) umgås som en familj, jag har inte druckit ett enda glas vin, vilket typ är min favorit sak att göra när jag myser – alltså inget mys på 2 månader.

Men nu är det sålt, hade nästan slutat tro på möjligheten att vi skulle få det sålt överhuvudtaget, folk la skambud på 300.000 mindre än vi lagt som utgångspris och då hade vi ändå lagt ett lågt utgångspris just för att undvika att folk skulle göra så – men människor ska ju alltid försöka, men TJI fick dom! Det var ett par som hade varit här några gånger och verkligen ville ha det, men dom ville se det en gång till, jag sa “nej, dom får komma när vi har stor visning igen för jag städar inte till endast 1 par” (så trött på livet var jag)… Då bestämde dom sig för att lägga ett bud över utgångspris och dessutom flytta in tidigare än vi trott så vi slipper stå med två hus! fattar ni? lyckan.

Nu ska vi aldrig flytta med småbarn igen, det är något som är säkert, hoppas ni haft en magisk dag!


Hello love!

IT FINALLY HAPPENED! we got this damn house sold! I can’t tell you how much we’ve struggled, the whole year of 2019 has been about this sale and we’ve felt so stressed that we decided to sell a house in the worst house market ever. We have had to leave Celina at my moms place almost every weekend this year, we’ve barely had anytime to be a family…

But now it is sold, I had almost stopped believing in the possibility that we would ever get it sold at all, people placed shame bids of 300,000SEK less than we set as the starting price even though we already had a low starting price at it was, just to avoid people who might place these shame bids – but people will always try, but HAHA at them! There were a couple who had been here at the house a few times and really wanted to buy it, but they wanted to see the house once more, I said “no, they can come when we have next public showing because I will not clean the entire house for just one couple” (that’s how tired I was of this)… But they decided to place a bid over the starting price anyway and they also want to move in earlier than we thought so we do not have to stand with two houses! Do you understand? the happiness.

Now we’ll never move with toddlers again, it’s something that is safe to say, hope you had a magical day!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s