Weekend sum up

Hej finaste du!

Jag har börjat skriva 4 blogginlägg denna veckan men har inte hunnit posta något eftersom livet (läs mina barn) har kommit emellan. Men nu skyndar jag mig och drar ihop en snabb summering av helgen i alla fall!

Vi har varit och tittat på vårt hus som är under uppbyggnad och vi har bestämt oss för att ändra om lite till flera rum och högre i tak, det kommer vara 7 meter i tak i vardagsrum / matsal, SÅ snyggt! Jag har tyvärr inga bilder eftersom jag glömde min telefon när vi var inne i huset men det är ändå bara ett skal fortsatt och det mesta man såg var damm och farliga sladdar, haha (eller det var det en hönsmamma såg i alla fall).

Sen har detta varit första helgen 2019 som vi inte planerat något med någon! Så jävla skönt vi har bara fart runt själva – vi hamnade hos mamma en sväng igår och idag hamnade vi på söder och tog en lunch (vi skulle egentligen till affären nedanför oss men vi tog en något längre sväng som vanligt).

Kan verkligen rekommendera ringens food court i Skanstull – wow vilken kvalitet på maten och super mysiga sittplatser

Det var typ allt från oss – hoppas ni alla har haft en magisk helg! Jag ska skriva ett inlägg i morgon om vad vi gjort i veckan – bla så misstänkte jag att jag var gravid igen och fick ta typ 3 gravidtest i torsdags… så med andra ord hade vi fullt upp

Btw vårt hus ligger ute på Hemnet nu – in och kika!

Puss!


Hi love!

I’ve started writing 4 blog posts this week but haven’t had time to post anything because life (read my children) has come between.

But I’m gonna give you a quick sum up of the weekend anyway! We have been at our house which is under construction and we have decided to make some changes and ad two more rooms and make the ceilings higher they will be 7 meters high in the living room / dining room, so cool! Unfortunately I don’t have pictures from the house because I forgot my phone when we were inside the house but it is still only a shell and most of the things you could see were dust and dangerous electrical cords, haha (or that was what this hen mother saw anyway).

This has been the first weekend of 2019 that we didn’t plan anything with anyone! Most amazing weekend ever! We’ve only spent time with each other we haven’t spent time on cleaning or any other “musts” – we ended up at my moms yesterday which was nice since I haven’t had the time to actually visit her for a while and we ended up in town today and had a lunch (we were actually going to the store just by our house us but we took a slightly longer route as usual).

That’s basically everything from us – hope you all had a magical weekend!

I’ll write a post tomorrow about what we did this week – for example how I suspected I was pregnant again and had to take 3 pregnant tests last Thursday … so in other words we had a stressful week

Lots of love to you!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s