Petite Cherie Excellence

Hej fina!

Jag har fått så många frågor om vår nya dubbelvagn – vi köpte den för några veckor sedan för jag var så otroligt less på att köra vår bugaboo vagn i snön och vilken skillnad det är med denna! Vi hittade den hos Jollyroom – det är inget samarbete utan jag köpte den helt själv och tipsat er om den helt själv. Vagnen kostar 3800kr!! Den är svin smidig i snön och barnen sitter toppen i den.

Idag testade jag den utan ena sitsen, jag lät Wincent sitta kvar i det högs läget ändå för jag tycker om att ha honom lite högre upp så man är närmare varandra, funkade hur fint som helst MEN hade han varit tyngre (typ celina) hade den blivit framtung om man inte ändrat till mono läget (en sits läge).

Men jag vill verkligen rekommendera denna vagnen! Den är snäll mot plånboken och otrolig för det priset man betalar – även super smidig att fälla ihop och ha med sig i bilen!

Åkpåsarna vi har i vagnen kommer från babyshop och är av märket stokke (det är riktiga dun åkpåsar och det är dom bästa vi haft)

This is with both seats

Hello darling,

Ive gotten so many questions about our new double stroller – we bought it a few weeks ago because I was so incredibly annoyed of our bugaboo twin stroller which is nightmare in the snow and what difference it is with this new one!

We found it at Jollyroom – it is not a collaboration – I bought it all by myself and I recommend you about it all by yourself. The stroller costs 380€ !! It drives like a miracle in the snow and the children loves it too.

I tested it without one seat today, I kept Wincent in the high position – because I like to have him a little higher up so we’re closer to each other on our walks, it worked fine BUT had he been heavier (like celina) it would’ve made the stroller to heavy on one side if I hadn’t changed it to mono mode (the one seat position).

But I really want to recommend this stroller! It is kind to your wallet and incredible for the price you pay – it’s even super easy to fold and bring with you in the car!

The sleeping bags we have in the stroller come from the babyshop and are by the brand stokke.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s