Colds, house sale and a trip to Venice

Hej fina,

Ny vecka = nya möjligheter eller vad är det man brukar säga? Vår vecka har börjat med att vi har signat avtal med en ny mäklare och jag är så otroligt lättar över detta! Vår gamla var en riktig surgubbe – klarar inte av såna energitjuvar.

Mer då – vi har bokat en resa till Venedig i Maj för familjen, haha vi har så mycket som händer i maj, vi ska flytta, vi ska till Venedig och sen har vi en till grej vi ska hinna med (men som jag kommer dela med mig av lite senare – men det är ganska stort, det kan jag säga ;)).

Vi har varit hemma sjuka hela familjen idag, Celina har fått antibiotika mot sin öron inflammation – så sjukt att hon haft det när hon varit hur pigg som helst – vi märker aldrig av att hon är sjuk hur förkyld hon är så är energin på 110% SÅ skönt när man själv har feber (NOT). Wincent där emot är helt nere stackarn…

Så i morgon ska Celina på förskolan igen så kanske W får sova lite på dagen och återhämta sig – mamma med.

Hoppas Ni haft en fin start på veckan ♥️

Celina wanted to walk her heart balloon the other day

Hello cutie,

New week = new opportunities or what is it that we usually tell ourselves? Our week has begun with the wonderful news that we’ve signed with a new real estate agent and I feel so incredibly relieved! Our old one was a real pain in the ass kinda man – I can’t handle those energy thieves.

What else – we have booked a trip to Venice in May for the family, haha we have so much going on in May, we are going to move, we are going to Venice and then we have one more thing to do as well (but I will share this with you a little later – but that’s pretty big, that’s all I can say;)).

We have been at home today all of us are sick, Celina got antibiotics against her ear infection- so scary that she’s been walking around with that… we never notice that she is sick how big of a cold shes having her energy is the same 110% it’s SO nice when you yourself have fever (NOT). Wincent in the other hand is showing he’s ill poor baby …

So tomorrow, Celina will go back to preschool again and maybe W will get to sleep a little during the day and recover – mama too

Hope you had a nice start to the week ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s