When the chaos hits

Hej fina,

Idag har varit en sån dag när man gjort mycket men ändå inte helt fått något gjort – vi åkte iväg till Mall of scandinavia för att shoppa lite kläder till W som växer ur allt innan vi ens hinner använda det. Väl på köpcentrumet så bestämde vi oss för att börja med en lunch och jag åt dom godaste mango/kyckling tacosarna någonsin! Kan verkligen rekommendera att testa detta hemma med (det ska jag göra i morgon)! Klicka här för recept

Efter lunchen så gick vi in på Zara för att handla till W – mitt i all rea kaos så kom vi bort från Ludwig och jag var själv med två barn, W hade precis vaknat och ville äta, Celina var hög på livet som vanligt. Jag letar och letar efter Ludwig samtidigt som jag ringer honom och försöker hålla koll på Celina, under tiden lyckades hon möblera om alla skor och rycker ner kläder på barnavdelningen och tror tydligen att vi leker kull. Jag springer efter henne med en skrikande W i vagnen och ALLA tittar på mig (vissa med avsky och vissa med en djup förståelse) – mitt i allt kaos hittar celina en tröja hon gillar – hon börjar då ta av sig sin tröja för att byta om, jag försöker stoppa det hela men jag har dumt nog plockat upp W mitt i allt för att lugna honom och har bara en hand jag kan använda precis den sekunden – celina får av sig tröjan och drar iväg igen – med bar överkropp. Jag får ner en skrikande W i vagnen igen och springer efter (Ludwig är fortfarande borta).

När jag kommer ikapp henne har hon ramlat omkull för att hon försökt ta av sig byxorna i farten men dom fastnat på skorna (yes!) – så där står jag mitt i gången, det är fullt med folk överallt med ett barn som ligger i princip naken och skriker och ett annat som ligger i vagnen och gallskriker – vet ni var jag gör då? Jag brister ut i skratt, jag frågar mig själv – “vi hade precis en sån trevlig lunch, hur hamnade jag här?”, haha – är det inte underbart ändå hur livet svänger när man har småbarn?

Ibland får man liksom bara skratta åt allt kaos – och börja om på nytt, celina ville inte ta på sig sina gamla kläder så hon fick välja nya och blev så glad, strax efter kom Ludwig (äntligen!) och då tog jag upp W och ammade, allt löser sig liksom, man får inte glömma att se det ironiska i vissa situationer bara.

Sen var tanken att jag och Ludwig skulle gå på middag så vi lämnade celina hos min mamma och körde iväg – efter typ 2 kilometer ångrade vi oss och vände om – vi ville vara med vår tjej, vi är så sällan tillsammans allihopa.

Så med andra ord har vi tänkt göra mycket idag men det blev inte helt som vi tänkte oss – inga kläder till W ingen middag för oss föräldrar men vad gör det om 100 år ♥️


Hello cutie,

Today has been one of those days where you’ve been doing things all day long but you haven’t really gotten anything done – we went to Mall of scandinavia (which is a shopping mall) to shop clothes for W since he grows out of everything before we even have time to use it. Once at the shopping center we decided to start with a lunch and I ate the best mango / chicken tacos ever! Can really recommend making these at home (I’ll do it tomorrow)! Click here for the recipe

After lunch, we went to Zara to shop for W – me and the kids managed to get separated from Ludwig in the sale chaos, so I ended up alone with the kids, W had just woken up and wanted to eat, Celina was high on life as usual. I’m looking all over for Ludwig and at the same time I’m trying to keep track of Celina, she managed to refurnish all the shoes and pull down most of the clothes in the kids department, she was also under the impression that we were playing chase with each other, I was running after her with a screaming W in the stroller and EVERYONE stared at me (some with disgust and some with a deep understanding) – in the middle of everything Celina finds a sweater she likes – she then begins to take off her current sweater to change into the new one, I try to stop it but I foolishly picked up W in the middle of chasing her too to calm him down so I only had one hand free – Celina then manage to get her sweater off and takes off again – with bare upper body. I managed to get a screaming W back in the stroller and once again – ran after Celina (Ludwig is still nowhere to be found).

When I catch up with her it’s because she’s fallen over when she tried to take off her pants whilst running, but they got stuck on the shoes (yes!) – so there I stand in the middle of the isle (the store is full of people everywhere) with a child who is basically naked whilst throwing one of the worst tantrums I’ve ever experienced and another child lying in the stroller screaming his lungs out – do you know what I did right there and then? I bursted into a hysterical laughter – I asked myself – “we just had such a nice lunch, how did I manage to end up here” haha – isn’t it wonderful how life can shift in a second when you have kids?

Sometimes you just need to laugh at all the chaos – and start over again, celina didn’t want to put her old clothes back on so she got to choose new ones and ended up so happy, soon after that Ludwig found us (finally!) And I could finally pick up W to feed him, everything works out in the end, we need to remember to see the irony in everyday life – it becomes so much easier that way.

Ludwig and I was supposed to go to dinner alone (for once) so we left celina with my mom and drove off – after about 2 kilometers we changed our minds and turned back around – we wanted to be with our girl, tantrums and all she’s pretty good company.

So in other words, we have had the intentions to do a lot today but it did not quite end up as we thought – no clothes for W no dinner for us parents but who cares about that in the end ♥️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s