So much headache

Hej fina,

Hur kan det redan vara fredag? veckan har gått så snabbt, troligen för att vi var sjuka första delen av veckan, men även pågrund av andra saker.

Vi har haft så mycket problem med vår mäklare… vi håller just nu på att sälja vårt hus och det känns helt ärligt som vi gett uppdraget som omfattar i princip alla våra pengar till någon som är sinnessjukt oseriös, arrogant och det ger oss självklart en hel del huvudvärk och ångest. Januari är generellt inte den optimala månaden att sälja hus, det visste vi redan från början, så vi hade inte förväntat oss att ha det sålt än, men vi hade nog förväntat oss att vår mäklare skulle ha en plan i alla fall, nej fy – det har tagit så mycket tid denna veckan så jag är så redo för helg och familjetid (förhoppningsvis utan sjukdom).

I helgen har ju nämligen ett av mina favorit event premiär! Melodifestivalen – jag blir som ett barn varje gång jag hör start melodin, jag är så redo! Är ni också mello älskare?

Idag ska vi inte göra något alls, bara hänga jag och barnen, vi sover så dåligt nu när barnen är förkylda så jag har inte ork att ta mig ut längre stunder, kommer bara hem ännu tröttare. Känner att detta inlägg var lite i den negativa andan, men ibland är det behövligt att vara lite negativ med, ellerhur?

massa kärlek till er!


Hello cutie,

How can it be Friday already? The week has gone by so fast, iit’s probably because we were sick the first part of the week, but also because of other things.

We’ve had so much trouble with our real estate agent … we are currently selling our house and it honestly feels like we’ve given the assignment – which basically involves all our money – to someone who is insanely untrustworthy, arrogant and who only brings us a whole lot of headache and anxiety. January is generally not the optimal month to sell houses, we knew that going in, so we did not expect to make a sale right away, but we probably expected our broker to have a sales plan anyway – It’s taken so much of our time and energy this week so I am so ready for weekend and family time (hopefully without illness).

Today is one of those days that I wont to anything at all, just spend time with the kids, we’ve been sleeping so bad this past few weeks with both babies struggling with the flu and stuffy noses, I honestly don’t have the energy to be outside for longer periods, I always get so tired the second I come home. I feel like this post was a bit negative in general, but we need to be negative sometimes to be able to see the goof things too, right?

Lots of love to all of you!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s