Hello flu season

Hallå där,

Ikväll hittade magsjukan hem till oss – Celina ville inte äta någon middag, så jag erbjöd henne en glass (som alltid går ner normalt) i hopp om att hon skulle få i sig något innan läggdags, men inte ens den var lockade idag. Ludwig sa direkt att något inte stämde när hon inte ville ha glassen men sen tänkte vi inte mer på det – ibland är man ju bara inte hungrig?

Ludwig gick och sövde Celina och jag sövde Wincent – efter 20 minuter så hör jag att Ludwig ropar på mig och jag springer in i Celinas rum för att hitta dom båda ner dränkta i Celinas lunch…

Upp med Celina för att skölja av henne och sen satte vi oss i soffan för att varva ner (det är ju så läskigt för henne att vakna av med)

Jag vill bara säga att jag blir SÅ trött på föräldrar som lämnar sjuka barn på förskolan! Kan ni inte avsätta någon dag extra för era barn så kan ni väll göra det för andra familjer skull? (Hur sjukt det än låter) Det känns som stackars Wincent varit sjuk sen han föddes för Celina får med sig så mycket baciller hem hela tiden… jag har alltid hemma celina några dagar extra även vis förkylning – tänk om andra föräldrar hade kunnat göra det med *önsketänkande* vi hade kunnat undvika epidemier… men ja – hej vabruari


Hello there,

Tonight the stomach flu found it’s way home to us – Celina didn’t want to eat anything during dinner, so I offered her an ice cream (which always is appreciated normally) in the hope that she would eat something before bedtime, but not even ice cream worked today. Ludwig immediately said that something wasn’t right when she didn’t want the ice cream but we didn’t think about it twice – sometimes you’re just not hungry?

Ludwig went to put Celina to bed and I went to put Wincent to bed – after about 20 minutes I heard Ludwig yelling for me to come so I ran into Celinas room to find them both covered in Celinas lunch … I rushed Celina into the shower to rinse her off and then we continued to the sofa to unwind (it must be so scary for her to wake up like that)

I just want to say – that I am so tired of parents who leave sick children at preschool! Can you seriously not spend a day extra at home for your children? If not, then do it for the other families who gets to suffer… (How sick it might sound) It feels like poor Wincent has been sick since he was born because of all the illnesses Celina brings home all the time … I always keep Celina home for a extra few days when she’s been sick, even if it’s a common cold – just so she won’t infect others – it would have been nice if other parents could have done the same thing to avoid epidemics … but anyways – hello flu season

Xo


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s