Lazy days

Hej fina du,

Idag tog jag och lillebror sovmorgon, kommer inte ihåg senast jag låg i sängen till 9 på morgonen men det behövdes! Jag har varit så trött och energilös sista tiden.

Att sälja hus är mer påfrestande än man tror, man går runt hela dagarna och väntar på bud, man städar hela tiden för att ha det fint inför nästa visning och man lever ur kartonger eftersom all skit (läs personliga saker) ska vara undan plockade när främmande människor ska klampa runt i huset och föreställa sitt nya liv här i vårt hem.

Helt ärligt har jag redan flyttat ut mentalt – så nu får någon annan mer än gärna flytta in fysiskt.

Dagen har gått i slöhetens tecken, jag har pluggat några timmar, jobbat, svarat på Mail och väntat på en leverans från mathem (som förövrigt alltid är försenade hem till oss) nu ligger vi i sängen och vilar i 20 minuter innan det är dags att hämta Celina på förskolan – ibland behöver jag såna här dagar med, där jag bara tar det “lugnt” (lugnt för att vara mig).

I morgon ska jag iväg med Wincent och göra pass – så det blir en lite mer fartfylld dag ♥️


Hi lovely,

Today was one of those days where me and baby W decide to stay in bed all morning, I can’t remember the last time I stayed in bed until 9am, but it was well needed! I have been so tired and felt empty of energy lately.

Selling a house is more stressful than you might think, you walk around all day, waiting for someone to make a bid, you’re cleaning all the time to make sure the house is spotless in time for the next showing, you live out of boxes because all the shit (read personal things) should be removed before the strangers enter your home so that they can imagine their lives there instead of yours.

Quite frankly, I’ve already moved out mentally – so now someone else is more than welcome to move in physically.

This day has been spent in the sign of laziness, I have been studying for a few hours, I’ve worked, responded to mails and waited for delivers that were super late due to the snow… and now we’re lying in bed, resting up for 20 minutes before it’s time to pick up Celina from preschool – sometimes I need days like this, where I’m just being “lazy” (lazy for being me).

Tomorrow is the day when Wincent is getting his first passport ever – that will be fun! Can’t wait to see how his photo turns out – haha.

Xo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s