Ver de terre SALE

Hej fina du,

Jag såg precis att Ver De Terre har rea på 50% på sin hemsida! Jag får ofta frågor vart jag köpt Celinas overaller och det är därifrån alla kommer 🙂 jag älskar deras varumärke och den fina kvaliteten dom har på kläderna, jag köper alla fleece kläder där ifrån med till båda barnen.

Detta är inte i samarbete med Ver De Terre eller sponsrat på något sätt men jag ville bara tipsa er då jag märkt att många letar efter likadana kläder till sina små ❤ Massa kärlek till er!


Hello lovely,

I just saw that Ver De Terre has a 50% sale on their website! I often get questions where I buy Celinas overalls and they’re all from there – I love their brand and the nice quality they have on their clothes, I buy all fleece clothes from there too for both the kids.

This is not in collaboration with Ver De Terre and it’s not sponsored in any way, I just wanted to tell you all since I know that many of you are looking for the same type of overalls for your babies ❤ lots of love to you!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s