Prepping our house for the sale

Hej bästa du,

Som vissa av er redan vet så håller vi just nu på med en husförsäljning som helt ärligt drar musten ur mig – vi hade förhandsvisning förra veckan och nu i morgon har vi “riktiga” visningen. Vi åkte och lämnade Celina hos mamma vid lunch så vi kunde städa någorlunda ostört, hon ska sova där i natt och det älskar hon – jag hatar det, jag saknar henne så mycket när hon sover borta… men min mamma bor på andra sidan stan som det ser ut nu och det tar oss 2 timmar att köra fram och tillbaka vilket inte är kul för varken oss eller Celina.När vi flyttar till nya huset tar det 8 minuter med bil mellan oss i stället, rena drömmen!

Nu är vi snart klara med städningen, jag hittade dock inga fina blommor att dekorera med så jag bad Ludwig springa ner till badplatsen och plocka vass 😂 det blev så snyggt! Jag ska typ sluta lägga pengar på snittblommor och bara ha vass hemma i fortsättningen, det är ju mer miljövänligt med så win win ♥️

Nu ska vi sova så det snabbt blir morgon så jag får åka och hålla om min tjej igen, godnatt fina du ♥️


Hi you,

As some of you already know, we are currently trying to sell our house and it’s draining me of all my energy – we had a private showing of the house last week and tomorrow we have the “real” house showing for the public.

We dropped Celina off at my moms around noon so we could clean undisturbed, she’s staying over there tonight as well, which she loves – but I hate it… I miss her so much when she’s not close to me, especially at night, I always end up sleeping worse then when she’s actually home waking me up every 2 hours. But since my mother lives on the other side of town it takes us 2 hours to drive back and forward and that not fun for us or Celina.

When we move into our new house we will live 8 minutes away from my mom – it’s like a dream conning true!

We’re almost done with all the cleaning now but I couldn’t find any nice flowers to decorate with so I asked Ludwig run down to the beach and get me some reed to use instead – it turned out so beautifully, I’m honestly considering to only use reed from now on and stop spending money on flowers, it’s more environmental as well so win win ♥️

We’re off to bed now so tomorrow will start faster so that I get to hold my girl again, goodnight lovely ♥️

Xo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s