Spring colors from Jotex

Hej bästa du,

Vi har precis inrett vårt vardagsrum med några av våra favorit vår nyheter från jotex.se – jag har alltid varit en sån person som städar ut julen innan den knappt är över. När det är så mörkt ute som det är just nu så behöver jag vara omringad av ljusa nyanser inomhus för att må bra, är du likadan?

Vår vita viskos matta, puffen, filten och kuddarna kommer allihopa från jotex och är magiskt fina jag länkar alla produkterna nedan så ni enkelt kan hitta dom.

Är du också sugen på att uppdatera med lite nya ljusa vårfärger hemma så kan du använda dig av koden “SARACELINA” så får du 20% rabatt på din order hos Jotex koden gäller mellan den 17/1-23/1 (koden gäller ej för rea varor).


Hi love,

We’ve just decorated our living room with some of our favorite news from jotex.se – I have always been the kind of person who clears out Christmas before it’s even over. When it’s this dark outside – like it is right now, I need to be surrounded by bright colors indoors to feel good, are you the same?

Our white viscose rug, the beige puff, the blanket and velvet pillows all comes from jotex and are so beautiful. I’ve linked all the products below so you can find them easier.

If you’re the same as me – eager to update your home with some new bright spring colors, you can use the code “SARACELINA” and you will get a 20% discount on your order, the code is valid between 17/1 – 23 /1 (the code does not apply to sale items).

Xo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s